Om ABH

ABH Utbildning och Rådgivning är ett företag som sedan 2012 erbjuder olika typer av stöd, föreläsningar och företagsförlagda utbildningar till anordnare av personlig assistans och andra sociala tjänster.

Jag som driver företaget heter Anna Barsk Holmbom. Jag har arbetat med assistansfrågor sedan 1989. Sedan dess har jag samlat på mig en bred kompetens ur många olika perspektiv. Jag kan historien och jag vet vad som ligger bakom paragraferna i både lagstiftningen och de föreskrifter som myndigheterna har utformat för att reglera anordnarnas arbete.

Jag var under 8 år verksamhetsledare för ett brukarkooperativ. Jag har levt med assistans i familjen eftersom min mamma var assistansberättigad och varit arbetsledare för två olika assistansanvändare. Under perioden 1994-2012 var jag verksamhetsansvarig för Intressegruppen för Assistansberättigade, IfA och jag är fortfarande anlitad av IfA på konsultbasis. Jag har även under många år ingått i KFOs förhandlingskommitté på assistansområdet.

Jag erbjuder rådgivning och stöd i alla frågor som rör personlig assistans. Under 2016 var jag godkänd av AFA för att leverera utbildning i arbetsmiljö för chefer.

Som anordnare av LSS-insatser finns krav på att de anställda ska ha en viss kompetens. Det gäller även när den assistansberättigade anställer sina egna personliga assistenter även om kraven då är långt lägre än i andra fall. Varför inte se till att dina anställda får rätt kompetens genom att de deltar på e-learningkurser?

Du har också möjlighet att anlita skickliga föreläsare genom ABH Utbildning. Läs mer om det på sidan Föreläsare.

Jag arbetar även med rådgivning per telefon, mail eller kommer och besöker dig och din verksamhet.

Välkommen att kontakta mig för mer information. Du når mig på info@abhutbildning.se. Om du vill är du också välkommen att följa ABH Utbildning och Rådgivning på Facebook.

Anmäl dig till min e-postlista för att få inbjudningar till kurser!

ABH Utbildning och Rådgivning är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar till oss när du anmäler dig till kurser eller kontaktar oss i andra ärenden. Läs här om hur vi behandlar och sparar dina personuppgifter.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå