Bästa kursen? Och så kan du påverka nästa år

En gång varje månad håller jag den bästa kursen jag någonsin hållit. Vilken det är? Ja, vad gissar du?

Det är såklart Aktuella frågor med ABH. Ingen kurs där vi ses och är sociala. Det är REN informationsmatning i 1,5 timme. Jag brukar försöka stoppa in en liten paus för kaffe också. Och jag brukar försöka spara lite tid för frågor men jag lyckas inte alltid. Lyckas jag inte får man alltid fråga efteråt om det skulle vara så.

Jag tänker att den här kursen är världens bästa för alla inblandade. Jag får hålla mig på tå för att kunna ge dig alla viktiga nyheter. Du har en strålande möjlighet att hålla kunskapen för både dig själv och ledningen i verksamheten på topp. Och det enda det kostar är tiden du sitter där och så 750 kronor plus moms i kursavgift. Det kan ju inte bli bättre!

Jag lovar ingen superrolig kurs som du kommer att skratta dig igenom. Jag lovar inte goda nyheter. Men jag lovar att du alltid vet vad som är på gång. Och det är väl en bra grej?


Annars är det ju hög tid nu att börja planera in nästa års kurser. För mig i alla fall. Är du klar med det redan? Jag har lite svårt att ligga riktigt i fas med de som är riktigt tidiga att lägga sina kurser. Jag vill så gärna lyfta upp just det där som är viktigast just nu och det vet man egentligen aldrig förrän strax innan... Självklart kommer dygnsviloreglerna att komma som kurs. Fast det är redan nu i år. 7 december. Jag gissar också att kursen om förhöjd ersättning som jag kör med IfA kommer igen. Det är nästan mer nödvändigt än någonsin att kunna reglerna för det nu när schablonen VERKLIGEN inte räcker. Krisberedskap hoppas jag också vi kör på nytt, jag och Valter. Kanske återkrav också men då hoppas jag att det kanske kan bli lite mer positivt än det har varit tidigare gånger.
Om du vill nu så har du möjilghet att tycka till om vilka kurser jag ska hålla nästa år. Jag är nyfiken på vilka ämnen du vill veta mer om, om det ska vara fysiska träffar eller digitala och om du föredrar företagsförlagda kurser eller att gå kurser tillsammans med andra. Tre snabba frågor. Anonymt. Kom igen och svara så att framtiden blir som du vill ha det :) Svaren lämnar du i denna länk: https://forms.gle/AEvpHtZNVZ8UzFwy8

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå