24 timmar LSS 12-12 på Almedalen

Snart, snart är det dags för mitt efterlängtade Almedalen! Det finns inget roligare tycker jag! Att träffa likasinnade, att få brinna ordentligt för några dagar och träffa andra som också gör det (dvs man kan brinna utan att vara särskilt speciell) är en fantastisk känsla! Jag brukar se det mer som ett tillfälle till en vidareutbildning som helt saknar motstycke än som ett tillfälle att påverka men i år har jag hittat ett sätt, tror jag, som kan ge dig bägge delarna!

I samarbete med Föräldrakraft/Hejaolika.se ska ABH Utbildning arrangera en 24 timmars maratondiskussion, en "onetime"-tankesmedja, där personer som du och jag, som brinner för LSS-reformen, ska samlas och diskutera en rad viktiga frågor. Valter Bengtsson på Föräldrakraft har lagt ut inbjudan på hejaolika.se så att du kan se vad som gäller.

Liksom allt (tror jag i alla fall) annat på Almedalen är den här träffen kostnadsfri. Vi förväntar oss inte på allvar att du ska sitta i 24 timmar och diskutera men du har den tiden på dig för att du och ditt team ska kunna komma fram med konstruktiva lösningar på svåra (?) frågor. Anmälan för att vara med ska ske senast den 15 juni.

Jag tror och hoppas att resultatet från det här mötet kan få genomslagskraft i media. Om inte annat så VET vi ju redan att ABH Utbildning och hejaolika.se kommer att publicera vad grupperna kommer fram till. Men kanske kan vi även få med oss annan media. Det ÄR ett nytt grepp - jag gillar ju såna :) Hoppas du också gör det och att vi ses där.

OBS! Vi kan bara ta emot anmälningar i mån av plats.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå