Arbetsmiljö - lite skryt och lite erbjudanden

I fjol blev jag godkänd av AFA som en av de utbildningsanordnare som kunde erbjuda arbetsmiljöutbildningar där de som gick fick betalat av AFA för att gå kursen. Det var ett oerhört generöst erbjudande av AFA måste jag säga och det märktes också på genomslaget. Pengarna tog slut långt innan man hade trott...

Idag fick jag lite respons av AFA. De skrev så här:

Brev till utbildningsanordnare

Vi vill återigen tacka för ett bra samarbete kring Stöd för Arbetsmiljöutbildning och även återkoppla till er det fina resultat som deltagarna och arbetsgivarna gett er för de utbildningar som genomförts med stödet.

• 96 % av deltagarna skulle rekommendera till andra den utbildning som de genomgått
• 98 % uppfattade sin utbildning som bra eller mycket bra

På frågan om på vilket sätt har arbetsmiljöutbildningen har kommit till nytta i deras eget arbetsmiljöarbete svarar de att de fått ny kunskap, ett bättre arbetsmiljöarbete och en bättre samverkan.

Eftersom arbetsgivarna har 6 månader på sig att skicka in utbetalningsunderlagen, pågår ännu sammanställningen av Stöd för arbetsmiljöutbildning. Sammanställningen kommer att skickas ut till er efter sommaren och den kommer då även finnas tillgänglig på afa forsakring.se.

SPÄNNANDE! Och vilket fantastiskt resultat!

För dig som inte hann gå kursen för mig har jag tagit fram ett specialerbjudande. Du hittar det under Tjänster på min hemsida men jag klistrar in det här också så att du kan kolla direkt:

ABH Utbildning säljer ett paket där följande ingår:

  • En heldagsutbildning om arbetsmiljö för chefer och arbetsledare inom er verksamhet
  • E-learningkurs om arbetsmiljö för upp till 100 personliga assistenter.
  • Förslag till riskbedömning att använda innan ni skriver avtal med nya uppdragsgivare
  • Ett material med länkar till olika typer av arbetsmiljösidor
  • Genomförandet av en enkätundersökning av arbetsmiljön (läs mer nedan) för upp till 100 personliga assistenter.

Pris för hela paketet, som garanterat får ert arbetsmiljöarbete att ta fart, är 48 500 plus moms. Det enda som tillkommer är era egna kostnader för kurslokal samt eventuella rese- och logikostnader (plus moms) för ABH Utbildnings personal.

Skulle det nu vara så att du redan gått kursen men skulle vilja köpa resten av paketet kan du höra av dig till mig så tar jag fram ett pris för det med.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå