För mycket?

Jag har så svårt för att det bara sker eländes elände och sen lite elände till. Och på nästan varenda område inom assistansen. Det är assistansberättigade som mister sina timmar, anordnare som går i ekonomisk kaputt antingen på grund av att pengarna inte räcker till eller på grund av att Försäkringskassan inte betalar ut dem. Det är pengar som hålls inne och pengar som stoppas. Och så är det kommunaliseringshotet ovanpå allt annat. Jag fick helt enkelt nog en stund. Klarar inte att skriva mer som gör människor ledsna och oroliga.

Jag lovar att nästa gång jag gör ett inlägg så ska det innehålla något positivt. För det finns fortfarande positiva saker. Det gäller bara att se dem och orka hålla fast vid dem så länge att de hinner komma på pränt.

En liten försmak av positivism är ändå att Anders Viklund, huvudsekreteraren i den pågående LSS-utredningen har lovat att komma till Föräldrakrafts och mitt seminarium om vård, egenvård och personlig assistans. Jag vet att utredningen har tankar om det här så det ska bli väldigt intressant att höra honom prata där. Förhoppningsvis ges det också tillfälle att ställa lite följdfrågor.Har du inte anmält dig redan så passa på nu. Det finns fortfarande en del platser kvar.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå