Nya blanketter

Efter mitt förra blogginlägg skrev Mikael Tigerström att jag kanske borde höra med FK om den nya blanketten 3057 som ska komma den 29 maj och användas för maj. Stort frågetecken! Hur kan FK göra så? Självklart har jag mailat och frågat. Och inte fått svar. Ibland svarar de i och för sig inte med en gång men då brukar det oftast vara en mer komplicerad fråga.

AiAi har gått ut med info till sina kunder att den här nya blanketten kommer den 29 maj men att de får den den 26 maj. FK råkade "tjuvläcka" nyheten på sin hemsida men där talar man om TVÅ nya blanketter. Jag trodde att de skulle läggas ut idag men det verkar inte så. Ni får alltså vackert vänta tills på måndag. Tänk bara på att inte förbereda något med den gamla blanketten. Den kommer troligen att gå att använda men det finns kanske risk för fördröjningar då med åtföljande fördröjning av utbetalningen.

Skillnaden på den nya blanketten och den gamla är, vad jag erfar, ruta 2 och 3. En nyhet är att ni ska fylla i om personen fått assistans i skola och/eller daglig verksamhet.

I övrigt tillönskar jag er naturligtvis en trevlig helg!

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå