Onödigt spännande dagar

I går gick jag in på nattåget i Malmö vid 22-tiden och kände mig både peppad och väl förberedd för en natt på tåget med efterföljande dag i Stockholm. Nu känns det plötsligt helt annorlunda. För det första upptäckte jag i morse att jag glömt hårborsten hemma :/ För det andra har SJ bytt avtal och serverar numer inte frukost på fina Radisson Blu utan på Hotell Continental. Lyxproblem? Jovisst. Men ändå...Jag har egentligen inte så stora krav på livet men att få borsta håret och att få äta frukost i frid och ro hör till de där sakerna som jag verkligen trivs med.

Anledningen till att jag är i Stockholm är också spännande. Bengt Westerberg har bjudit in mig till det seminarium där han ska presentera sin nya rapport. Jag hörde lite ur den på IfAs möte men nu ska hela rapporten presenteras. Politiskt vet jag att Westerberg förra gången han la fram en rapport ansågs "köpt" av anordnarrörelsen. Frågan är vad som händer den här gången. Det jag hörde på IfA var mycket lovande så jag ser verkligen fram emot att läsa hela rapporten.

Sen hann jag inte mer än till morgonmailgenomgången förrän livet blev _ännu_ mer spännande. I dagens SVD flaggar FK nämligen för (ännu) en ny rapport som ska visa vilka personer det är som får avslag på sina ansökningar om assistans. Jag får återkomma om det i ett annat inlägg.

Nu får vi hoppas att dagen inte blir så mycket mer spännande.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå