Snart är det mässa!

Ska du ner/upp till Leva och fungeramässan? Det ska jag. Och OJ vad jag ser fram emot det! Både för att träffa dig men också för att få prata om DokApp, titta på andras nyheter, gå på det spännande Upphandlingsseminariet, prata med Bengt Eliasson på scenen om LSS-utredningens förslag och vad som händer nu. Och av en ton andra skäl också.

Jag kommer ner redan på måndag så att jag i god ro hinner landa i Göteborg innan mäss-cirkusen sätter igång. Sen ser mitt schema ut ungefär så här:

Tisdag 10-11 svarar jag på frågor på något arrangemang som Mässan har. Jag vet faktiskt inte mycket mer än så. Och jag är inte helt säker på tiden heller men jag TROR det blir så.

Tisdag 13.30 - 14 står jag på scenen tillsammans med Bengt Eliasson och kanske någon till. Jag ska försöka förklara utredningens förslag, regeringens överenskommelse och ställa kloka frågor till Bengt. Du får också gärna ställa frågor. Spela in dem på mobilen och skicka till mig i förväg så visar vi upp dem på scenen!

Tisdag 14 - 15 hittar du mig i Föräldrakrafts monter.

Onsdag 10 - 11 sitter jag och svarar på frågor igen, på samma sätt som på tisdagen. Kom förbi!

Onsdag 14-15 hittar du mig i Föräldrakrafts monter. Jag kommer troligen att vara där en hel del mer än så men det är ju bra att bestämma exakta tider för dig som vill komma och diskutera.

Torsdag 14-15 är jag i Föräldrakrafts monter igen.

Jag finns till ditt förfogande och svarar på allt du bara kan komma på så länge det handlar om assistans. Jag kommer att ha med mig min laptop och visar såklart gärna hur DokApp fungerar också.

Vill du boka ett möte med mig för att få titta närmare på DokApp går det bra det med. Jag har ju "massor" med ledig tid som du ser :-) Maila mig på anna@abhutbildning.se så bestämmer vi något.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå