Utbildningsprogram i vår

Det sägs att Lucia skrider in. Sakta och fint ska det vara. Men inte tusan är det väl så det är i verkligheten? I själva verket springer, rullar eller tultar de små barn-luciorna, tomtarna, pepparkakorna och Pippi Långstrump fram så snabbt de bara kan utifrån sina förutsättningar, iklädda sina särkar eller vad de nu har på sig. Uppfriskande tycker jag. Och väldigt likt mitt liv. Det kanske verkar rörigt och mer än innehållsrikt men i själva verket är det rätt strukturerat mitt i allt det spännande.

Nu är jag färdig med en spännande del. Att publicera de första kurserna för nästa år! Missa inte att gå in och anmäl er på direkten. Jag tror att kurserna är så pass viktiga att de kommer att bli fullsatta fortare än blixten. Dessutom kan vår "anmäl-dig-tidigt"-rabatt göra att det hinner säga "pang" redan innan jul. En av kurserna är HELT ny. Den kommer att ta upp rekrytering som ju är en både aktuell och alltför spännande fråga. Det är SVÅRT att rekrytera idag! Sänker man dessutom ersättningen genom att låta anhöriga få en lägre schablon blir det ju knappast enklare. Hur ska vi arbeta med de här frågorna för att lyckas i framtiden är huvudfrågan för dagen.

Skypekurserna har också blivit lite förnyade. Men ni får gå in och kolla på det :)

Jag har inte lagt in jättemånga kurser. Dels för att jag tror att företagsförlagda MEGA-satsningar kommer att bli större nästa år, dels för att jag vill ha utrymme att föreläsa och förevisa DokApp under våren. Det är nästan det allra mest spännande som finns det! Saknar du ett fungerande ledningssystem lönar det sig rejält att anmäla sig som testverksamhet eftersom jag erbjuder en mycket stor rabatt till alla testare. Även här får du nog vara lite snabb för att hinna med.

Måste flagga för en till sak med. Diskriminering... Jag ska skriva lite mer om det i nästa inlägg. Varför nekar vissa banker personer med god man att få mobilt bank-Id? Det kan man ju verkligen fråga sig.

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå