Yay så bra!

Ja. Ni vet ju hur det är. Mycket som är svårt och hårt och besvärligt. Själv lever jag i halv karantän på mitt torp, mest för att mina två gubbar som jag lever med, min pappa och min man, båda tillhör riskgrupperna på olika sätt. Jag är mån om att de inte ska bli sjuka så då blir det ett förhållandevis försiktigt liv man lever. Tråkigt på nästan alla sätt man kan tänka sig men det är ju inte riktigt så att det finns något alternativ.

Såååå... då gäller det att glädjas åt det som går. Jag har sjävklart en privat lista som är rätt lång. Typ: vi har planterat om tomaterna och satt ut dem i växthuset :) Småkycklingarna är nu ute i hönshuset och i morgon ska de sättas ihop med de stora hönsen. Liljekonvaljerna blommar. Ja, ni förstår. Vi bor ju på landet så vi kan verkligen glädja oss åt ute-vistelse och naturen.

Men jobbet då? Kan man verkligen hitta glädje i det nu när alla utbildningar och möten är inställda? Jomen det tycker jag allt att man kan :)

1. Jag har precis gjort färdigt materialet inför webbinariet på torsdag om vilken information anordnaren bör ge till assistenter, arbetsledare och uppdragsgivare. Det finns så mycket bra info och det är så himla viktigt att anordnaren ser till att ge ut den informationen till alla i verksamheten. Då minskar risker för både smitta och konflikter.

2. Jag har precis lärt mig nytt om Zoom som är det webbinarie-verktyg jag har valt att använda. Så mycket ROLIGT det finns och vad ENKELT det är att mötas på det här sättet! Jag är helt säker på att många, många utbildnignar och möten även framöver kommer att hållas via Zoom eller andra mötesverktyg.

3. Jag har också gjort klart utbildningsmaterialet inför morgondagens webbinarium om utmanande beteende. Det håller jag med proffs så mina inslag handlar bara om att berätta om vad utmanande beteende är och vad Socialstyrelsen har för råd om hur man kan arbeta. Ska bli så roligt att lyssna på de övriga!

4. Jag är SNART klar med nästa e-learingkurs för administrativ personal och ledning. Om ATL såklart :)

5. Jag lyckades skapa en e-postadress för DokApp! Yay! Lyckan var nästan fullständig. Visserligen har jag inte lyckats få in den i outlook än men det är ju bara en tidsfråga ;-)

Sen kommer jag inte på mer omedelbar lycka.

Det är tur man är lättroad :-)

Anna

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå